Starten met fitness vanaf 12 jaar

Vanaf 12 jaar kun je bij ons al fitnessen. Je doet dit dan in een groep met leeftijdgenoten onder begeleiding van één van onze trainers. Wil je meer informatie stuur dan een bericht of kijk voor het actuele rooster op onze website.

Jeugd Fitness, 12 en 13 jaar

Jeugd Fitness voor 12 en 13 jarigen is een fitnessles volledig onder begeleiding van één van onze fitnesstrainers. Omdat je lichaam nog in de groei is, is het belangrijk om het op de juiste manier te belasten. Onze trainers weten precies hoe ze dat moeten doen en zorgen ervoor dat jij wekelijks met plezier een verantwoorde training krijgt.

Jeugd Fitness, 14 en 15 jaar

In de groep met 14 en 15 jarigen ga je alweer iets verder met fitness. Wel is het nog steeds belangrijk dat je je lichaam niet te zwaar belast, omdat je nog steeds in de groei bent. Wij vinden het heel belangrijk dat de oefeningen die worden aangeboden technisch goed worden uitgevoerd, een goede uitvoering is belangrijker dan het gewicht waarmee het wordt uitgevoerd. Onze trainers begeleiden jou daarin en zorgen voor een gezellige sfeer in de les.

16+

Vanaf 16 jaar mag je bij ons zelfstandig trainen. Uiteraard laten we jou niet aan je lot over!

Wij gaan je begeleiden en stellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen een schema voor je op waar je mee gaat trainen. In de eerste 8 weken word je drie keer 1 op 1 begeleid dus weet je precies wat je moet doen. Daarna kom je iedere 8 weken terug bij de trainer en wordt je schema steeds iets aangepast, zo blijft je training leuk en jij gemotiveerd!

Interesse in jeugdfitness?

Vraag dan meer informatie aan via onderstaand formulier.

Informatie aanvraag jeugdfitness