Fitness & Groepslessen vanaf € 47,50 per maand!

Ben jij op zoek naar een sportschool in Haarlem? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Sportschool Nijhoff dé sportschool in Haarlem voor jou. Je kunt bij ons al gebruikmaken van Fitness & Groepslessen vanaf 47,50 per maand. Liever alleen fitness start dan met fitness Only van af € 37,50.

Lidmaatschap op maat

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Sportschool Nijhoff. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar weet je precies hoe Sportschool Nijhoff jou kan helpen. Je krijgt nu zelfs een gratis Proefweek fitness cadeau!

Maak nu jouw lidmaatschapstest!

Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de 5 vragen. Invullen duurt zo slechts 1 minuutje van jouw tijd. Je krijgt vervolgens van ons een lidmaatschapsadvies op maat!

Lidmaatschapstest